“Csúnya zsidó feje van” – így listázta a HÖK a hallgatókat

Származás, vallás, hobbi, szexuális és politikai irányultság, sőt, testfelépítés – ilyen attribútumok mentén jellemezte egy belsős lista az ELTE BTK elsőéves gólyáit az atv.hu ma hajnalban közzétett cikke szerint, és ez éveken át így zajlott. A sztori egyelőre a legvastagabb HÖK-ös botrány előszobájának tűnik, ami Magyarországon valaha is nyilvánosságra bukott, pedig azt mindenki sejtheti, hogy elég sok hallgatói önkormányzaton zajlanak gusztustalanul cifra dolgok – bizony, az egykori Berzsenyi Dániel Főiskolán sem volt ez másként, ahogy hallani lehetett erről, állítólag estek le ott is szép összegek a már negyven felé közelítő, a közös cinkosság akolmelegében tespedő diákvezetőknek, és állítólag történtek olyan súlyos dolgok is, ami után minden hallgató megfontolta volna, hogy merészel-e bármi csúnyát mondani a BDF HÖKjére.

Ez a mostani eset azonban mindenféle ösztöndíj-visszatartáson és fenyegető főnökösködésen túltesz, bár nem lennénk meglepve, ha ez nem lenne egyedi eset. Szóval így nézett ki egy-egy ilyen emberbarát jellemzés:

Hab a tortán, hogy ezek a bájos, jólelkű úriemberek, akik a listázás mögött állnak, a cikk szerint egytől-egyig közel állnak a Jobbikhoz, pontosabban: “nem csak a bölcsészkaron domináns a Jobbik jelenléte, hanem a jogi karon működő, politikailag hagyományosan legaktívabb ÁJK HÖK, a legnagyobb közösségeket tömörítő és a kollégiumi helyek felett diszponáló Kollégiumi HÖK (KolHÖK), valamint az információk és források kifogyhatatlan tárházaként szolgáló Egyetemi HÖK (EHÖK) is érintett. Utóbbi kettő elnökei is többnyire jobbikosok voltak az elmúlt 6-7 évben. Mint keretes felsorolásunkból kiderül, az ELTE-s hallgatói önkormányzatok nem csak a politikai élet, hanem az egyetemi karrier tekintetében is jó ugródeszkának bizonyultak a jobbikos tagok számára.”

További pikáns részletek itt.

6 hozzászólás ““Csúnya zsidó feje van” – így listázta a HÖK a hallgatókat” bejegyzéshez

 1. Előbb-utóbb vége lesz ennek a cirkusznak..
  Mindenki előtt tiszta lesz, milyen aljas és embertelen érdekek vannak a “jobbik” hátterében..
  Nem meglepő, hogy egy ilyen szemét, korrupt és gusztustalan dolog velük kapcsolatban került elő..
  Egyre több disznóság fog előkerülni.. míg elbuknak.
  Sajnálom azokat a diákokat..

 2. Na, ez már aztán tényleg durva! Most már egyértelmű, hogy Gyöngyösi nem múzsák nélkül állt elő ezzel a javaslatával! Nagyon gyorsan, és nagyon erőteljes példastatuáló hangnemben kell elővenni a felelősöket, mert ez minősíthetetlen! Hogy jön egy HÖK ahhoz, hogy ilyen listákat készítsen, az a nevetséges kifogásuk pedig, hogy a legkompromitálóbb adatok szerintük hamisítványok, megint csak őket minősítené: nem tudnak vigyázni a belső irataikra és csak úgy illetéktelen kezekbe kerülhet tőlük bármi!

  Ezt nem szabad hagyni, hogy elsikkadjon, tüzetesen utána kell járni a dolog hátterének, mert ki tudja, hogy tízezer hallgató alapvető jogait tiporják más helyeken, vagy ugyanezek az alakok más módon is sárba! Meg kell nekik mutatni végre, hogy ha azt hiszik, hogy bármit megtehetnek, óriásit tévednek!

 3. Rendőrségi feljelentést kell tenni pld. a HÖK-nek, vagy a HÖOK-nak. Ha igaz, hogy ezt nem a HÖK csinálta, akkor a tisztázás az Ő érdekük is.(Célszerütlen és gyerekes az ATV ijesztegetése, meg Facebook bejegyzések stb.) Én a rendőrségi vizsgálat eredményéig nem nyilatkoznék, mert ebben az országban bármi megtörténhet… Majd kiderül, kinek mi volt a célja, ki csinálta, ki ellen, kinek az érdekében. Véletlenül semmi nem történik. Itt mindennek célja van. Ez nem diákcsiny, ez undorító büncselekmény.

 4. Mi ez az ijedség?
  A közösségi oldalak ennél sokkal többet elárul mindenkiről!
  Valaki is kitakart valaha is valakit a fényképről melyet feltett és azon voltak esetleg idegenek?
  Van tőlük írásos hozzájárulás?
  Hülyeség az egész!
  A lényeg,hogy az idióták vonulhatnak vörös csillaggal,és zaklathatják hergelhetik a még élő egykori áldozataikat és izgathatják hozzátartozóikat!
  De lesznek akik jó pénzért,megbízatásként, felvállalják a horogkeresztet is!
  A választásokat megelőző időkben pont erre a munícióra van egyeseknek szükségük a kampányukhoz!
  Ezek a hírek pontosan beleillenek a forgatókönyvükbe!
  A HÖK most teszik a megrendelt dolgaikat mások meg kiszivárogtatják!
  Lesz nagy műbalhé is bel és külföldről is
  Lesz egy kis ejnye bejnye is!
  És Magyarország tovább lépked a lenini úton előre…

 5. Bár csak rólam terjesztenék hogy milyen ronda vagyok,és sütnék rám azokat a bizonyos jelzőket!
  “Minden ajtó kinyílna…”

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.