A világ legjobb pornóoldalához az IKEÁnak is köze van

Hát persze, hogy a svéd bútoráruház legnépszerűbb ágytípusát a legtöbben nem csak alváshoz, de mindennapi lepedőakrobatikához is vásárolják, hiszen minden adottsága megvan ehhez: nagy, tehát könnyen lehet rajta forgolódni, és minimalista, vagyis semmi nem tereli el a figyelmet a partnerről. És a keretére még a koton is jó előre odakészíthető!

Néhány fantasztikusan kifinomult humorérzékű internetező azonban most egészen más kontextusban mutatja be a MALM ágyat: egy pornóoldalon főszerepeltetve. Nem is egyszer, hanem rohadt sokszor, a legkülönfélébb színekben és pozíciókban. De nem ám úgy, ahogy első hallásra az ember elképzelné: itt tényleg az ágyak vannak fókuszban, ánuszmutogató, nyalafinta hölgyek nélkül. Vagy inkább őhelyettük. Valahogy így:

malm01

A viccoldal készítői az XXX-es pikáns oldalakon jól ismert jelzőket durrogtatnak az egyes ágyak mellé, csak éppen itt most kicsit mást jelentenek: az Ebony fekete macák helyett fekete keretes ágyat mutat, a Mature-höz tartozó képen öregesen elrendezett párnácskákat látunk, a Teen mellett pedig egy szívecskés ágyas lányszobát. A webkamera-linkre kattintva pedig mit látunk? Hát persze, hogy egy bekamerázott ágyat. Óriási!

Sőt, még arra is figyeltek az időmilliomos kreatívok, hogy az oldalt elhelyezett reklámok mögött is MALM-közeli poénok kapjanak helyet, így például az IKEA tipikus összeszerelős útmutatóiból átemelt fekete-fehér figura egy félkász ágykeretet toszogat, egy másik banner pedig forró ágyrácsokat ajánlgat.

De minek is írjuk körül, ha egyszer látni is lehet, íme!