Bréking: Gyurcsány éppen ellopja a show-t Orbán Ráheltől!

gyurcsanyfelcsut

A korábbi szocialista miniszterelnök, akit Balatonőszöddel kötünk össze, elment arra a Felcsútra, ami a jelenlegi fideszes miniszterelnökkel kötünk össze. Brutálisan erős nyitány Orbán Ráhel esküvőjének napján, mi gyorsan meg is mikróztunk egy kis pattogatott kukoricát! Ferenc ugyanis videót forgatott, amit az alábbi szöveggel vezetett elő a Facebookon:

Családlátogatáson jártam Felcsúton, Orbán Viktor szülőfalujában, ami sűrítményét mutatja mindannak a disznóságnak, mutyik sokaságának, uram-bátyám viszonyoknak, melyektől áporodott lett az ország levegője…

Innentől kezdve pedig a narratíva kizárólag az Orbán = Keresztapa metafora köré épül, és hát a két figura között, valljuk be, tényleg nem nehéz találni némi hasonlóságot. Viszont eredendően vicces az, ahogy ezt a kásásan artikuláló Gyurcsány Ferenc közli velünk jó mesélő módjára – ennél már az lett volna szórakoztatóbb, ha az affektáló, parókaszerű hajzatot hordó Mesterházy Attila teszi ugyanezt. Persze megéri azért a pénzét a helyi nyomoronc fidesz-szolgasereg settenkedése is, ahogy kocsival követik az egykori országvezetőt, meg kamerára veszik, mint valami elcseszett szcientológus brigád.

Na de a piros pont egyértelműen Gyurcsány videósának jár, aki ezt a remek, mutyi-tematikájú MIA-dalt vágta be a felcsúti stadionos látogatás alá. Tessék nézni, mert ezt most kikiáltottuk a nap videójának!

17 hozzászólás “Bréking: Gyurcsány éppen ellopja a show-t Orbán Ráheltől!” bejegyzéshez

 1. Gyurcsány nagyon gyakran pontosan figyelmezte Orbán-politikáját,szülőfaluját!!!!! 🙂

 2. Az hagyján, hogy IGAZA VAN. Az egészben az a TRAGÉDIA, hogy – Az “istenadta nép” hülyére vehető. Nem gondolkodik, csak szavaz – ha egyáltalán elmegy szavazni.

  – Alig van az országban olyan politikus, aki az ország javáért dolgozik saját haszna helyett – bár félő, hogy az már MENTHETETLEN…

  1. Nagyon igaz amit leírtál! Reméljük egyre több embernek felnyílik lassan a szeme.

 3. Mondja mindezt a legnagyobb lopó, csaló hazug politikus, aki még 1 járdás sem volt képes lebetonozni, mert arra sem volt pénz..
  Amit ő öszelopott, arról egész könyvet lehetne írni.
  Kommunista hazaáruló, aki most Demokratikus Koalició néven nyitott új pártot. Van valakinek ettől több bőr a pofáján?
  Ha nem Budapesten van, akkor már nem is lehet építkezni?
  Elmegy oda szórni az észt, nézzen szét a saját háza tájékán.
  Mennyen inkább mutassa meg a vörös iszap maradványait, amit kiengedtek az emberekre…

  1. Ha igaz lenne amit írsz, akkor már rég börtönbe rakta volna a viktátor, hisz mivel kampányoltak? Azzal hogy mindenkit felelősségre vonnak majd. Hát akkor miért nem tették? Azért mert a sok embert be tudták etetni hogy a komcsik így csaltak, úgy loptak, de bizonyítani mindezt nem tudták. Mielőtt azzal jönnél hogy mert védem a komcsikat, nem, nem teszem, aki ellopja, elcsalja, elmutyizza a Magyar emberek pénzét azt mind börtönbe kéne rakni, teljes vagyonelkobzással (családtagjai is), de sajnos az a helyzet hogy egyik kutya, másik eb, a jelenlegi Magyar politikai palettán nincs olyan erő aki komolyan vehető, és közben tényleg csak az emberek érdekét akarná szolgálni, a mutyi helyett.

   1. Azért csillagvirág, mert ha csak egy ici-pici papír hiányzik, máris elég a felmentéshez, és ezeknek a ….. volt annyi gógyijuk, hogy eltüntessenek mindent. A dolgok magukért beszélnek.
    Csak egy példa a szemléltetésre: Azt a házaspárt felmentették, mert nem volt bizonyítható teljességgel, hogy ők ölték meg az áldozatot, akik először be is vallották, majd visszavonták. Az áldozat kölcsönt adott nekik nem keveset, ezzel kapcsolatban elhívták magukhoz a nőt, aki valahogy meghalt, majd feldarabolták, eldugták, x év után megmutatták, hova, de felmentették őket, mert nem volt bizonyítható a bomlás miatt hogy gyilkosság történt. Hát itt is valami ilyesmi lehet.

  2. Te baromarcú mondd már meg mit lopott el Gyurcsány és miért nincs börtönben?!!!!!Csak ezt tudjátok szajkózni, de tényt soha.

   1. Másik baromarcú! Kérdezd mán meg tőle, hisz saját maga is mondta! 🙂

  3. Már az is szemétség tőle, hogy egy esküvőn oda eszi a fene ezt a majmot! Mindent a hírnévért, még egy ilyen dolog sem szent neki. Nem tűnik fel neki, vagy nem zavarja, hogy rajta röhög a fél ország?

  4. @beeela: A 2010-es országgyűlési választás második fordulója április 25-én volt, a vörösiszap katasztrófa pedig október 4-én. Ha mindenképpen az ország aktuális vezető politikusára kell fogni, akkor legalább az időrenddel legyünk tisztában…

   Hasonló összehasonlítás: érdekes módon mindig a Fidesz kormányzása idején van katasztrófával fenyegető árvíz tavasszal, legalábbis a Tiszán. Ezek szerint Isten nem szereti Orbán Viktort.

   🙂

  1. Ez a hozzászólás inkább téged minősít, tudod „Le style, c’est l’homme”.

 4. Orbánt lopásban a következő 100 évben senki nem fogja felülmúlni…
  hozzá képest Gyurcsány egy lelkes kisdobos

 5. Attól függetlenül hogy ki hogyan áll Gyurcsányhoz (picit tegyük félre az Ő megosztó személyét) érdemes elgondolkozni azon amit megmutatott. Kedves FideSS-esek, ti erre szavaztatok? Ezt akartátok? Remélem nem, és remélem már Ti is egyre jobban belátjátok hogy közönséges bűnöző a vezéretek, akit a tetteiért a választások után a Magyar Népnek kötelessége lenne felelősségre vonni, a csatlósaival együtt.

  Külön gratulálok a zeneválasztáshoz, és a keresztapa jelenetek bevágásához, zseniális!

 6. Hát, ahogy nézem ezt a baromarcút, egyre jobban kezdem szeretni az Orbánt.Egy közmondás jut minderről eszembe: Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejű.

 7. kedves beeela.Információi hiányosok.Lehet érzelmileg gyűlölni valakit, de a tényeket nem kell letagadni. Gyurcsány tényleg egy kis járdát sem adott át, de átadott kb.700km. sztrádát, az 1.8 km hosszú Európa díjas Megyeri hidat, a balatonőrsi vőlgyhídat,Budapesten a Műpát, szombathelyi kórház helikopter leszállós sürgősségi tömbjét, összekapcsolták elegánsan a kórház különböző épületeit, felépült az új, óriási sportcsarnok, megépült az új színház, a Szombathelyt, Sárvárt, Celldömölköt elkerülő utak, felüljárók. Sárváron megépült a megye legszínvonalasabb rehabilitációs kÓrháza, felújították a celldömölki kórházat. Kőszeg és Szombathely között új csatorna hálózat épült. A szombathelyi főtér, a város Déli részének megszámlálhatatlan utcájában járdákat, utak építtetek.Sajnos a sok száz iskola, egyetemi kollégium szállodaszíntüvé tétele pedig felsorolhatatlan.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.