Komcsitempóra váltott a Hír TV

Hadd fájjon annak, aki jól érzi magát! Mintha egyenesen ezzel a szlogennel üzent volna hadat a fidesztelevízió Hír TV Panaszkönyv című műsora a lakáskocsma nevű nagyvárosi leleményességnek. Rejtett kamerával elmentek ugyanis két ilyen helyre, jól érezték magukat, majd riportot készítettek minderről, ami után jól be is zárták az egyik helyet. Micsoda siker!

Lassan válthatnának logót is, mondjuk erre:

hirtvkommer

Hogy képbe helyezzünk mindenkit: a lakáskocsmákat magánlakásokban üzemeltetik. Egy magánlakás négy fala között meg ugye bátran lehet bármit csinálni, például dohányzani is, ahogy azt minden dohányos lakástulajdonos meg is teszi a saját hajlékában. Csak éppen a lakáskocsma ajtaja bármilyen kedves idegen előtt nyitva áll, aki hajlandó némi apróval hozzájárulni a neki kínált kézműves sörökhöz, és igen, rá is gyújthat, ahogy házibulikban is el-eldurran pár cigaretta a hatodik emeleten.

Igen, ezzel a dohányzást tiltó törvényt kerülik meg. Viszont van egy lényeges pont, ami megkülönbözteti őket holmi szemét vállalkozóktól: senkinek nem tesznek rosszat ezzel. Mert a lakáskocsma olyan, mint a valóságshow: ha utóbbi nem tetszik, akkor nem nézem, elkapcsolok, ezt meg elkerülöm, nem megyek be.

Na, a Hír TV-sek bementek, ittak finom ír vöröst, cigizgettek egyet, aztán jól felnyomták az egészet a g*cibe. Mondván, ez így helyes, törvénybe illő (itt lehet megnézni az adást).

Rákosi elvtárs tapsol a sírjában!

Magyarország meg továbbra is megmarad egy olyan szánalmas, savanyú bukéjú helynek, ahol az a menő, ha sugárzó gyűlölettel nézünk mindenkire, aki más, mint amilyenek mi vagyunk, aki jól érzi magát, aki nem a múltba révedezik, hanem a jövőbe psilogat. Aki mosolyogva sétál az utcán, aki furcsa önkifejezésű zenekarok koncertjeire jár, aki elszív egy szál füves staubot, vagy aki nem hajlandó utálni a cigányokat és a zsidókat, tökmindegy, hogy ezzel nem okoz nekünk problémát, rühelljük őket bátran, mert ezt kódolták belénk a kommunizmusban, és olyan nyomorultak vagyunk, hogy ezt nemhogy kiirtani nem voltunk képesek magunkból, de még a gyerekeinkbe is átörökítettük.

Biztos, hogy jó nekünk, hogy egy ilyen rossz karmájú államban kell élnünk? Nem? Akkor miért nem teszünk ellene? Kezdhetnénk mondjuk azzal, hogy megfogjuk a távirányítót, és kitöröljük a manipulatív, rohadt Hír TV-t a csatornák közül örökre. Egy bolsevik-utóddal kevesebb.