Fuckner.hu: Orbánék összes rohadék húzása egy helyen

fuckner-svung

Melyik normális magyar embernek ne jutott volna már eszébe, hogy rohadjon meg a Nemzeti Együttműködés mocskos komcsi rendszere? Aztán persze ment tovább a dolgára.

Szerencsére akadt valaki, aki nem ment tovább. Hanem leprogramozta az összes búbánatát egyetlen oldalba, ugyanis programozó. Kozma Józsefnek hívják, és a nagynevű amerikai hírblog, a Gawker kódmunkása (az oldal fejlesztői főhadiszállása ugyanis Budapesten található), aki ráadásul úgy csinálta meg a hiánypótló honlapot, hogy ahhoz bárki hozzátegye a magáét. Ha valakinek van még tippje, mi maradt ki a második Orbán-kormány vitatott, megkérdőjelezhető, túlzó, antidemokratikus, szopató, szemétkedő, stb. intézkedéseinek felsorolásából, az akár közösségileg is belenyúlhat az oldal kódjába, ha ért hozzá, ha meg nem, elég csak beírnia ötletét a vonatkozó Facebook-oldalra.

Amúgy egészen szépen össze lett szedve a lista, a nagyívű botrányoktól – magánnyugdíjak államosítása, trafikmutyi, Közgép – kezdve egészen a komplexebb bajokig – elodázott drogstratégia, egykulcsos adó, Lex Átlátszó – itt van szinte minden, ami számít, és ami miatt nem szabad a Fideszre szavazni, ha kedves a saját életünk. (Ja, és minden szó mögött link is van!)

Én mindössze a megfelelő háttérképet hiányolom:

orbanrakosi

És akkor álljon itt még egyszer az oldal neve és címe, hadd tudatosuljon: FUCKNER.HU!