Fuckner.hu: Orbánék összes rohadék húzása egy helyen

fuckner-svung

Melyik normális magyar embernek ne jutott volna már eszébe, hogy rohadjon meg a Nemzeti Együttműködés mocskos komcsi rendszere? Aztán persze ment tovább a dolgára.

Szerencsére akadt valaki, aki nem ment tovább. Hanem leprogramozta az összes búbánatát egyetlen oldalba, ugyanis programozó. Kozma Józsefnek hívják, és a nagynevű amerikai hírblog, a Gawker kódmunkása (az oldal fejlesztői főhadiszállása ugyanis Budapesten található), aki ráadásul úgy csinálta meg a hiánypótló honlapot, hogy ahhoz bárki hozzátegye a magáét. Ha valakinek van még tippje, mi maradt ki a második Orbán-kormány vitatott, megkérdőjelezhető, túlzó, antidemokratikus, szopató, szemétkedő, stb. intézkedéseinek felsorolásából, az akár közösségileg is belenyúlhat az oldal kódjába, ha ért hozzá, ha meg nem, elég csak beírnia ötletét a vonatkozó Facebook-oldalra.

Amúgy egészen szépen össze lett szedve a lista, a nagyívű botrányoktól – magánnyugdíjak államosítása, trafikmutyi, Közgép – kezdve egészen a komplexebb bajokig – elodázott drogstratégia, egykulcsos adó, Lex Átlátszó – itt van szinte minden, ami számít, és ami miatt nem szabad a Fideszre szavazni, ha kedves a saját életünk. (Ja, és minden szó mögött link is van!)

Én mindössze a megfelelő háttérképet hiányolom:

orbanrakosi

És akkor álljon itt még egyszer az oldal neve és címe, hadd tudatosuljon: FUCKNER.HU!

7 hozzászólás “Fuckner.hu: Orbánék összes rohadék húzása egy helyen” bejegyzéshez

  1. Látom buzgón törölgetsz Paprika Jancsi. Van már a kedvenc pártjaidnak valami elképzelése a jövőre vonatkozólag (Összefosás-Kormányváltás Bohócegylet) vagy megtartjátok nekünk magyaroknak a buziházasságot, ferde hajlamú köcsögök gyermek örökbefogadásának és a drog liberalizációjának a tervét? Kurva nagy távlatokban gondolkodik ez a magát baloldalinak hazudó, pénzéhes, maffia-szerű, szélsőliberális csapat. Meg a kedvenced Unger, a másik kedvence, Gyurcsány által halálra szopatott Házmestery. Hihihihihi…

    1. még szép hogy törölgetek. attól még, hogy te nyakig benne vagy a fidesz seggében, nem fogod itt promózni őket. egyébként jókora szarba tenyereltél, bérenckém, mert én kiröhögöm az összefogást is, ahogyan mesterházyt meg az egyik legtehetségtelenebb ellenzékinek tartom.

      mondjuk ő még mindig jobb, mint a kéményseprőruhás magyargárdával ölelkező vona gábor, meg az ő zsírostoba, nyomorék proli rajongótábora.

  2. Ejnye Bandi. Nem illik ennyire durván köpködni azokat, akiknek a seggéből bújtál elő és akiknek az emberei téged is etetnek, pénzelnek ezekért a nívótlan, ultralibsi, mára már csupán szánalmat keltő avítt írásokért. Most akkor mi is lennék? Fideszes, jobbikos vagy mi a túró? Én csupán a mócsingos, rághatatlan ideológiátokat, a perverz élet és Isten ellenes világnézeteteket kritizáltam, ja meg a főnökeidet. Házmestery, Böszme, Libás, Ciános Kuncze, Libsi Gabi, Karácsony(fa) Gergőke, és a többi gazember, akik még ennek az évtizednek a folyamán úgy eltűnnek a süllyesztőben, mint az a bizonyos emberi végtermék.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.