A Kurucinfó napjai meg vannak számlálva?

ostobanyomorekok

Hoppácska, a végén még megtörténik, aminek évek óta meg kellett volna már történnie: a suttyó módon uszítgató, rosszindulatból és gyűlölködésből élő „hírportál” ellen megmozdult a jogrendszer. Na nem a magyar, mert az még mindig nem tud vele mit kezdeni (a kuruc.info olyan szerverről üzemel, ami az Egyesült Államokban található), hanem az amerikai.

Ezt írja az Átlátszó.hu:

Tett és Védelem Alapítvány (TEV) kezdeményezésére a San Francisco-i kerületi bíróság tanúként idézte meg Varga Bélát – a kuruc.info domain tulajdonosát – és a neonáci portálnak anonim szerverszolgáltatást nyújtó CloudFlare internet-szolgáltatót.

Az Átlátszó értesülése szerint az amerikai jogi eljárás célja „a gyűlöletkeltő, holokauszttagadó, gyűlöletre uszító tartalmak szerzői és szerkesztői kilétének tisztázása, valamint a kuruc.info köré kiépült szerteágazó bűnszervezet és pénzmozgatások felgöngyölítése” lesz.

Ideje volt.

Már csak azért is, mert a Kurucinfó hiába tetszeleg a legmagyarabb nemzetvédő orgánumként, valójában a lehető legmagyartalanabb módon ugrasztanak egymásnak embereket, ásnak árkot magyar és magyar között. Én ennél antimagyarabb dolgot elképzelni sem tudok.

És persze tesznek közzé telefonszámokat, ha ahhoz van kedvük, hogy a sok visszamaradott náci aztán vidáman veregesse otthon arra, hogy most aztán jól befenyítettem a csicska zsidógyereket (legutóbb az Index egyik újságírójának számát tették közszemlére, aki utána mert járni annak, hogy a nyíltan illegális dolgokat művelő Kurucinfó hogyan is hirdetheti magát óriásplakáton egy budapesti utcán).

Egyébként nemrég belefutottam egy régi bejegyzésre az Erdélyi Magyarságért Egyesület blogjában, ahol kíméletlenül pontosan fogalmazza meg egy erdélyi magyar, miért nem kér belőlünk, az anyaországból:

Megmondom, nektek mi a magyarság, legalábbis Borsodban mi az. Ordítani Kárpátia koncerteken és hullarészegen üvölteni, dögölj meg büdös zsidó. Összeesküvés elméletekben hinni és azt állítani, hogy magyarok találtak fel a világon mindent ami jelentős dolog. Más népeket állandóan pocskondiázni, a franciáktól a románokig, az oroszoktól a négerekig. Állandó cigányozás. Viccben és komolyan is.

Állítani, hogy a magyar isteni nyelv. Mindenféle marhaságot elhinni, hogy a zsidók Magyarországot akarják új hazájuknak, az ivóvízkészlet miatt (csak megjegyzem, Békés és Hajdú Bihar megye Romániából importálja a vizet mert az ottani ihatatlan).

(…)

Ez nem magyarság. Egy fogyó nép pökhendi felfuvalkodottsága. Ha ennek nem lesz vége, Magyarország fel fogja számolni önmagát. Az a nép, amely nem képes beismerni a hibáit és állandóan másokra mutogat, elveszi magától a gyógyulás lehetőségét.

Ez többek között a vegytiszta ostobaságot üzemanyagként használó Kurucinfó kritikája is. Gondolkodjunk el rajta, mert tökéletesen megmutatja, mi teszi Magyarországot egy előremozdulásra képtelen, csak a múltba tekintgető, buta emberekkel teli, megbénult országgá. Aztán kezdjünk el ezen lassan változtatni.