Buzizásért érdemkeresztet? Fidesz, please!

Adjon az isten szebb jövőt? Adjon inkább egy gyűszűnyivel több észt ezekbe a hülye fejekbe.

Merthogy mi történt itt pár napja? Hát az, hogy a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjének polgári tagozatát kapta meg Petrás János, a Kárpátia frontembere. Igen, mindenki jól olvasta: egy olyan zenekar énekese kapott magasrangú állami kitüntetést, ami a Jobbik holdudvarába tartozik – még Magyar Gárda-indulót is írtak -, és persze egyértelmű nézeteket vall arra vonatkozóan, hogy a trianoni békeszerződéssel leginkább a segget kéne kitörölni, továbbá géppuskás honvédot és Kolozsvárba masírozást vizionál dalszövegeiben (mert nyilván kurvajó lenne minden magyar anyának, ha a gyereke elindulna Romániába megöletni magát), és egyszer olyan kedves szavakkal írta le az egyik hazai kisebbséget, hogy ők “számunkra nem igazán emberek, tehát egy ilyen félresikerült, selejtes nem tudom én micsodák, de ők erre büszkék. Melegek és büszkék.”

Petrás János egy szombathelyi koncerten

Igen, nyilván nem a homofób kirohanásért adta oda Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter a keresztet. Ez természetesen csak egy abszurd ferdítés tőlünk, hogy érzékeltessük, mennyire abszurd már az is, hogy egy olyan zenekar tagja részesült egy elvileg jelentőségteljes állami kitüntetésben, amelynek rajongótáborában bizony egészen népszerű dolog hangosan vallani azokat a félelmetes nézeteket, amik a huszadik század közepén emberek millióinak értelmetlen halálát és kínszenvedését okozták – meg rengeteg keserűséget az utódok szívében.

Sokan közülük lemaradhattak azokról a történelemórákról, amik egy bizonyos bajszos bácsi rémtetteiről szóltak, de egyébként nem is kell a rajongókig menni, hiszen a fenti idézet alapján úgy tűnik, Petrás gondolatvilága sem áll távol attól az ostoba gyökérseregétől, ami csak a dühöngő fröcsögés nyelvén ért, és véleményének az első melegfelvonulás alkalmával sörösüveg-hajigálással adott nyomatékot.

Ezek az őstulok szellemi szintjén vegetáló, furcsa és beteges fajzatok kaptak most az államtól közvetetten igazolást arra vonatkozóan, hogy semmi baj, a  továbbiakban is nyugodtan lehet durrogtatni, hogy így a bokszosok meg úgy a tetűhintások, lehet rabbit verni és újságíró orrát törni, és igen, ha valaki mindehhez még soundtracket is gyárt, azt meg egyenesen kitüntetjük. Bár nem is tudjuk, érdemes-e ezen egyáltalán meghökkenni, hiszen ha már egyszer sikerült a Fidesznek kiherélnie az Alkotmánybíróságot, megroggyantani a bíróságokat, nevetségessé tenni az alaptörvényt, saját embert ültetni a köztársasági elnöki hivatal és a Nemzeti Bank élére, miért pont az állami elismeréseket kéne komolyan venni?

És ezek után lassan feltehetjük azt a kérdést is, hogy ezt a kormányt lehet-e még egyáltalán bármilyen szinten is komolyan venni.

 

20 hozzászólás “Buzizásért érdemkeresztet? Fidesz, please!” bejegyzéshez

 1. Nem tetszik,hogy kitüntették őket? Az,ország egyik legnépszerűbb zenekara,elvtársak! Vége az uralmatoknak! Ennyi!

 2. akkor hallgasd a mocsok kommunista indulóidat és sírd őket vissza 🙂

  1. Persze, mert aki utálja a sülthülye nácikat, az más nem lehet csak kommunista, igaz? A valóság viszont az, hogy aki utálja a sülthülye nácikat, az a NORMÁLIS MAGYAR EMBER.

 3. A nevedet miért nem adtad a cikkhez?!Kívàncsi lennék ràd!Talàn te is valamelyik
  Említett csoporthoz tartozol csak nem mered vàllalni-ahogy a nevedet sem mert
  GYÀVA VAGY!!!

 4. Kedves hini félreértette a cikket. Mint ahogy a Ferencváros “kemény magja” nem a labdarúgás szeretete miatt jár meccsre ,úgy a Kárpátia közönsége sem kimondottan a zene szeretetéért. A díjat sem zenei munkásságukért kapták ,nem is említették ,állították sehol sem. Egyébként részemről én a kommunista Deep Purple-t, a szintén munkásmozgalmi múlttal rendelkező Led Zeppelint, Uriah Heep és Black Sabbath-ot szeretem hallgatni. A magyar zenekarok között is van bőven aki értéket tett le az asztalra és nem mondható hogy a múlt rendszer elvtelen kiszolgálói lettek volna.

 5. Petrás és a bandája fasza gyerekek. Jót csinálnak és igazuk van. Vissza a ’90 évek elötti Mo.-t.

 6. Nem tudom ki a cikk írója, de mindenesetre kikérem magamnak, hogy “gyűszűnyivel több észt ezekbe a hülye fejekbe” meg “ostoba gyökérsereg” valamint “őstulok szellemi szintjén vegetáló furcsa és beteges fajzatok”. Ez ma kishazánkban lehetséges! Én nem mondhatom, hogy zsidó mert rögtön antiszemita vagyok, nem mondhatom, hogy cigány mert rögtön “rásszistá” vagyok, nem mondhatom, hogy buzi mert azonnal kirekesztő a viselkedésem, de rám, MAGYAR emberre (családban élek feleségemmel és két 12 éves lányommal, akikkel családi program keretein belül eljárunk Kárpátia koncertekre) lehet szórni a válogatott szitkokat! Nekem mindent el kell tűrnöm a saját hazámban és be kell (kellene)fognom a pofámat. Nem Nem Soha!!! (Megjegyzem: ez is Kárpátia) A cikkíró nyílván egy őskomcsi akinek sikerült pár sort leírni,úgy ahogy őket is leírta már az ország a hazudozásaik miatt. A történelemórákról is valószínűleg ő hiányzott! Pár dolog abba a rettenetesen okos fejébe talán belefér:
  1. Trianonban nem békeszerződést kötöttek hanem egy DIKTÁTUMOT írtak alá és a kettő között óriási a különbség!
  2. Kolozsvár nem románia!!! Kérdezze meg az ott lakókat mit gondolnak az identitásukról. Pár évvel ezelőtt Gyimesbükkön (csángóföld, az utolsó magyar falu. cikkíró kedvéért) kerestük az ezer éves határt, megállítottunk egy középkorú asszonyt, megkérdeztük, beszél magyarul? A válasz: Viccel???! Elszégyelltük magunkat! (Megjegyezném voltam Auschwitzban is, látogatóként. Kíváncsi voltam rá. Lehet hogy hihetetlen de kétszer is.)
  3. A tegnapelőtti havazás kapcsán Gárdisták is csatasorba álltak és lapátolták a havat, mentették a járműveket és az embereket. Bármelyik fórumon, hírportálon, televízióban, rádióban hallott valaki is egyetlen szót erről? Nem, ugye? Mégcsak meg sem köszönték nekik. Hát így állunk!
  Azt meg már úgyis megszoktuk, hogy ha nem úgy táncolunk ahogy azt a cikkírófélék elképzelik, akkor rögtön a “pici bajuszossal” jönnek!
  Tisztelt SENKIHÁZIAK! Vannak ám még lámpavasak és tettrekész igaz magyar emberek!
  Petrásnak gratulálunk, csak így tovább!
  Éljen a Kárpátia!
  Éljen Magyarország!
  És csak azért is: ADJON AZ ISTEN SZEBB JÖVŐT!!!

  1. Hatalmas LIKE! Csak szomorú, hogy ilyen dolgok szinte elsüllyednek.

 7. A legfontosabbat majd elfelejtettem! A cikkírónak üzenem csináljon magának egy kistestvért!
  Amennyiben üzenetemmel kapcsolatban értelmezési problémái támadnának szívesen elmagyarázom a konkrét jelentést is!

 8. Sajnos tipikus egyirányú megközelítés ez a cikk, amit nem csodálom, hogy a nyugat át is vett. Ez a liberális maszlag, amit fentebb lehet olvasni, egy 4 fal közé zárt beteges gondolkodás szüleménye. Élőben beszéltem már Petrás Janival, akinek bizony megvan a véleménye a világról. Soha nem tagadta, soha nem mondott mást, és soha nem is fog. És azért bárki, bármit mond, nem véletlenül nemzeti zenekarok vezetik az album eladási listákat. Még sok idő, mire betörnek a rádiókba populárisabb dalaikkal, de szerencsére leáldozóban az Xfaktor meg megasztár agyonsztárolt önjelölt énekeseinek. A cikkíró tájékozódjon, olvasson sok történelem könyvet, nem feltétlen csak azt, amit a Nemzeti Tankönyvkiadó ad ki. Tanuljon még sokat az életről, aztán utána nem fog ilyen szamárságokat írni.

 9. Azok a magyarok az igazán magyarok akiknek a határokon túl kell megélni a magyarságukat, és az a legkevesebb, ha állampolgárságot és szavazati jogot adunk nekik. Ti libsik, előszeretettel hangoztatjátok, hogy elegetek van a magyarkodásból és ti leszarjátok ,hogy magyarok vagytok. Márpedig ez az ország egy keresztény nemzetállam, és magyar. Akinek ez nem tetszik annak ellehet innen húzni, a közel keletre, és összeborulhattok tömeggyilkos zsidó testvéreitekkel, akiknél még létezik gettó, egy jó nagy amit úgy hívnak hogy Palesztina.

 10. nagyon elszomorítanak a magukat keresztény magyarnak valló emberek harcias véleményei

  szerintem a keresztény, és a magyar ember -ha ép lélek- , akkor nem ilyen…

 11. Ha keresztény és magyar akkor milyen??? Olyan pontosan mint amit elvárnak tőle ugye? Gürcöl reggeltől estig, hogy aztán felvehesse a “pajeszosoktól” a lakáshitelét annak reményében, hogy végre sajàt lakása legyen,és amit aztán soha az életben nem fog tudni visszafizetni mert “ők” egyoldalúan akkor és úgy vàltoztatják a szerződést kényük-kedvük szerint amikor és ahogy őnekik a legjobb. Mindeközben persze a “fizetése” nagyrészét levonják mert hát valamiből Lákátosékat is el kell tartani, ők ugyanis nem tudnak reggel felkelni és munkába menni. Nem ezt szokták, más a “kultúrájuk”. Tíz-tizenkét gyereket a világra hozni, az elsőt ugye már tizennégy évesen,lopni, inni, cigarettàzni a segílybűl. Az megy! Nagyon! Mindezt a keresztény magyar ember pénzéből, és mindeközben a keresztény magyar ember birkához hasonló módon tűrje ezt el, mert ezt várják tőle. A keresztény magyar ember éljen tisztességes magyar családban-férj, feleség, gyerekek(max.2-3)-és magyarázza meg a gyerekének, hogy a hittanórán hallottakkal ellentétben miért csókolózik a bácsi a bácsival a néni meg a nénivel és ráadásul mindezt ország világ előtt egy felvonulás keretében. Igen a BUZIKRÓL beszélek, még ha másoknak nem is tetszik ez a kifejezés! Összegezve, a keresztény magyar ember nem szólhat semmit! Nézze tétlenül ahogy szìvják a vérét az utolsó cseppig és minden ellene elkövetett gazságra jó magyar keresztényhez méltó módon megbocsájtással és hallgatással válaszoljon!
  Én, jó magyar keresztény nem ebből a fajtából való vagyok!!!

 12. A jó magyar keresztény talán olyan, mint a jó pap, …
  holtig tanul (ebből származik a több ész), és talán még leleményes is.
  Például:

  1. Ha utálja a zsidókat, nem vesz fel hitelt tőlük (inkább a kínai többségi részvényű bankok ajánlataiból választ)

  2. Tudja, hogy igen csekély arányban a szoc.támogatás miatt vonnak le a fizetéséből, (amit pedig nemcsak cigány rászorultak kapnak). A saját maga és családja által igénybevett közszolgáltatásokon kívül sokkal több megy el a többgenerációs adósságunkra, és a jelenkori a korrupcióra, feketegazdaságra, a pazarló államra és a politikai döntéshozók egyre fokozódó dilettantizmusára. Ez utóbbi négyet pedig igyekszik sokkal gyakrabban szóvá tenni, mint a segélyezettek alamizsnáját.

  3. Tudja azt is, hogy munkát (főleg rendes fizetésért) legkevésbé a cigányok kapnak, előéletre való tekintet nélkül, több évtizede.

  4. A hittanóra és a melegek összefüggésében megérti és nem felejti el, hogy milyen irdatlan parancs a szexuális önmegtartóztatás (és a megértésen túl talán még “hálás” is lehet, hogy egyes megingott hitű papok inkább egymást kísértik meg és nem a gyerekeket).

  Jótanács mindenkinek a cikk vezértémájához:

  Aki a saját épsége tudatában sem tud zsigerileg felülemelkedni mások eltérő nemi identitásán való viszolygáson, úgy még akkor se nézze meg a MÁTRIX rendezőinek új filmjét, ha egyébként a trilógiát kedvelik (van benne 2 x 20 másodperc nyílt homoszexualitás, brrrrr)

 13. András, köszönöm, hogy kimondtad, még ha ilyen kíméletlenül is. Nemrég bukkantam a videóra, és elképedtem…
  Félreértés ne essék, semmi gondom nincs se Petrással (legalábbis eddig nem volt), sem a Kárpátiával, bár nem hallgatom direktben a zenéiket, nem az én stílusom; de tény, hogy volt olyan számuk, ami engem is megérintett, pl. a Tábori posta.
  Viszont azt kell mondjam, mostantól nem ember a szememben, ugyanúgy, ahogy senki, aki ilyen primitív módon beszél embertársairól. Nem az számít, milyen véred van, vagy milyen a szexuális orientációd, esetleg a politikai állásfoglalásod. Lehetsz büszke a magyar, hetero önmagadra, ám én kizárólag a tettei alapján ítélek meg mindenkit – magamat is. Nincs meleg ismerősöm vagy rokonom, mégis úgy gondolom, én szégyellem magam Petrás helyett az ellenszenves és nyegle megnyilvánulása miatt. Embereket megalázni – akár csak szóban – úgy, hogy semmi kézzelfogható rosszat nem tettek, csak épp élni szeretnék a maguk életét, hát, minden, csak nem intelligens megmozdulás. A következő az, hogy végigmegy az utcán, és belerúg a kóbor kutyába, mert nem tetszett, ahogy az néz rá?…

 14. Ez a zenekar nagyon jó üzeneteket közöl, akár tetszik akár nem. Van persze ennek a hátul ütője,amit az oldal leírt. De ki az, aki egyet ért a trianoni béke szerződéssel. Aki egyet ért MAGYARKÉNT, ássa is el magát. Az országunkat küldték sírba egy papírral. Azóta is annak a hatásait éljük. A lényeg, hogy Magyarország egyik legjobb rock zenekara, tartalmas zene számokkal, és semmi olyat nem írnak, hogy menjenek az “anyák gyermekei” romániába harcolni.
  Szebb jövőt!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.