Baszni.com: mellébeszélésnek helye nincs

ENNYIKE! Minden létező magyar szexpartnerkereső és álcázott szexpartnerkereső foghatja a fejét, mert beérkezett a minden eddiginél erősebb versenytárs, ami nem köntörfalaz, hanem már címével és URL-jével is jelzi, hogy mi a nagy büdös forró helyzet.

Így néz ki a nyitólapjuk:

basznicom

Ez az orr alá dörgölt Baszni szó inenntől kezdve amolyan freud-i huncutságként lebeg ott és követi minden mozdulatunkat, talán hogy abba az irányba hasson, hogy végül tényleg sikerüljön – baszni. A legjobb, amikor megjön a regisztráció utáni aktiváló e-mail, miszerint „Üdv a Baszni oldalon.” Pompás!

Könnyfakasztóan költői a folytatás is: miután az üzleti alapokon nyugvó testnedvcsere sosincs ingyen, itt is fizetnünk kell, ha egyáltalán látni szeretnénk a kiszemelt partner fotóit, és ehhez az alábbi szöveg tárul elénk: „Válts előfizetéses tagságra most, hogy megnézhesd valamennyi szexi és felizgult tagunk egész alakos, 18+ képeit!” Felizgult, hát persze, mi más is lehetne, sőt, napi huszonnégyben ott tocsog a monitor előtt!

Aztán hamar leesik, hogy talán nem is új játékosok a porondon, ugyanis:

A(z) Baszni az élvonalbeli társkereső szolgáltatók egyike. Ennek bizonyítékául világszerte sikeresen egymásra talált párok ezrei szolgálnak, illetve az, hogy minden évben új tagok milliói élnek a(z) Baszni által kínált randilehetőségekkel!

De ez amúgy mindegy is, mert nem ez az érdekes, hanem annak a bizonyos szónak a folyamatos beemelése. Már csak azt nem értjük, miért nem ez a magyar népi klasszikus az oldal aláfestőzenéje!